Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Újjászületett a Turisztikai Központ épülete

2012.12.04. - Szolnok.hu

A szolnokiaknak sok régi, szép emléket idézhet a Tiszaliget végén található Turisztikai Központ. Az évtizedek során az egykor korszerű épület állaga alaposan leromlott, azonban pályázati úton lehetőség nyílt a felújításra. Az eredmény látványos lett, és az is fontos szempont, hogy a korszerű technológiák felhasználása a működtetés költséghatékonyabbá válását eredményezi.

   

A Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány még 2011. júniusában nyújtott be pályázatot a Turisztikai Központ épületének felújítására.A pályázat az Új Széchenyi Terv keretében mintegy 41 millió forintos támogatást nyert, a zöld jelzés után megkezdődhetett az 1970-ben átadott épület felújítása. Az elmúlt negyven év bizony nem múlt el nyomtalanul, a homlokzatra ráfért a felújítás, és az ablakokat is ki kellett cserélni. A 10 cm-es betonfalakra és a tetőre szigetelés került, az üzemeltetés költsége így jelentősen csökkenhet a jövőben.

A ma délelőtt tartott projektzáró rendezvényen Bíró Árpád, az alapítvány vezetője és Szabó István alpolgármester köszönte meg a Szolnoki Városfejlesztő Zrt. munkatársainak, valamint a kivitelező cég képviselőjének a munkát.

 
Adatvédelmi tájékoztató