Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Ingyen busz a napközis táborba

2009.06.16. - Szoljon.hu - T. J.

 A tiszaligeti Turisztikai és Szabadidőközpontban kétszázötven általános iskolás részvételével nyílt meg a vakáció első napján a nyári napközis tábor.

A létszám azonban napról napra változik. Tavaly például volt olyan nap, amikor háromszáznál is több fiatal volt a táborban — tudtuk meg Bíró Árpádtól. A szervező Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány igazgatója elmondta: idén is a vakáció utolsó napjáig nyitva tartó táborhoz a nyár folyamán bármikor csatlakozhatnak a gyerekek.
 
Számukra különféle játékokkal, vetélkedőkkel, de kirándulással és strandolással próbálják kellemessé tenni a vakációt. A minden programot gyakorlott pedagógusok szervezik és felügyelik. Az előző esztendőkhöz hasonlóan a város különböző pontjairól, a főútvonalak nap mint nap különjáratú és helyi autóbuszokkal gyűjtik össze a napközis tábor résztvevőit.
Ez és a programok a szolnoki önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesek. A szülőknek csupán az iskolában szokásos étkezési térítési díjat kell fizetniük a napközis táborért.
 
Adatvédelmi tájékoztató