Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Konzerveket osztanak a rászoruló családoknak Szolnok több városrészében

2008.07.24. - Grátisz

 Mit is mondhatnék? Nagy köszönettel tartozunk az illetékeseknek azért, hogy kiegészítik azt a kicsit, ami otthon van. Tudjuk, ezek a konzervek csak néhány hétre elegendők, ám a városvezetés igyekezete mindenféleképpen dicséretes - mondta félszegen Cserenyiné Barát Julianna.

A 26 esztendős, háromgyermekes kismamát a minapi konzervosztáson kaptuk tollvégre. A szolnoki önkormányzat által kezdeményezett akcióra a hét elején az Újvárosi Általános Iskolában került sor. Hegmanné Nemes Sára alpolgármester és Szalay Ferenc polgármester is segítettek a konzervek szétosztásában. E napon 175 gyermek számára 5200 doboz élelmiszert adtak át a városvezetők és a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Humán Szolgáltató Központ Módszertani Gyermekjóléti Központ munkatársai.
- A nyári szünetben is kerüljön meleg étel a gyermekek tányérjába - hangsúlyozta az esemény fontosságát Szalay Ferenc polgármester. - A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő iskolások számára, több mint 7 millió forint értékben, több mint 20 ezer darab melegíthető konzervet biztosít önkormányzatunk. Az élelmiszer folyamatosan érkezik a gyártóktól, a Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány rövid raktározás után Szolnok hat városrészében, különböző időpontokban gondoskodik a hatféle étel szétosztásáról. Az előzetes felmérések alapján 679, többségében 10 év alatti rászorult gyermekhez kell eljuttatni a konzerveket - mondta a polgármester.

 
Adatvédelmi tájékoztató