Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

A napközis táborban nem szokás unatkozni

2008.06.18. - Szoljon.hu - Békési Brigitta

 — Tizennyolcadik alkalommal nyitotta meg kapuit a Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány által szervezett nyári napközis tábor — tájékoztatott Bíró Árpád, a közalapítvány ügyvezető igazgatója.

— A gyerekek hétköznap reggel nyolc órától délután négy óráig ideális környezetben, a turisztikai központ csodálatos fái alatt, zöld övezetben, szakképzett felügyelet mellett délelőttönként kulturális, szellemi és sportvetélkedőket, míg délután a tiszaligeti strandot élvezhetik, ha az időjárás engedi. Jól bevált szokás, hogy egyes gyerekek az ismerőseikkel érkeznek, de aki egyedül jön, az is könnyen beilleszkedik.
— Már négy éve veszek részt az aerobik-táborban — mondta vidáman a szolnoki nagy Tímea Mira, a napközis táborban nevetgélő kislányok egyike. — Nagyon szeretünk itt lenni, sok barátnőt szereztem, jövőre is szeretnék eljönni, mert strandra is megyünk és itt mindig történik valami érdekes. Ma délután például fodrászversenyt tartottunk — mutatott szépen befont hajára a leányzó.
— Már hetedik éve töltjük itt a ligetben a nyári szünidő egy részét — mondta Polgár Ágnes, az aerobik-tábor szervezője. — A sporton kívül rengeteg játékot, drámajátékot játszunk a táborozó gyerekekkel, egy képzőművész tanár segítségével gyöngyöt fűzünk, agyagozunk, soha nem unatkozunk. A gyerekek nagyon élvezik, ha strandra megyünk, mert mindig nagyon jó hangulat.
Ebédet, uzsonnát is kapnak a gyerekek 
A tábor programköltségeit  Szolnok város önkormányzata finanszírozza, a szülők csak a gyermek étkezését fizeti pont olyan összegben, mint azt a tanítási időszakban is teszi. A tábor folyamatosan nyitott, egész évben lehet jelentkezni a Turisztikai Szabadidő Központban, ahol több hasonló tábor is működik a nyár folyamán.

 
Adatvédelmi tájékoztató