Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Fogyatékkal élőkettáboroztatnak Szolnokon

2007.05.24. - Új Néplap

 Tíz művészeti műhelyben több mint száz értelmileg sérült ember táborozik Szolnokon a Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány tiszaligeti Turisztikai és Szabadidő Központjában a hét elejétől.

A Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület által szervezett egy hetes alkotótábor programja gazdag lehetőséget kínált egyfelől a sérült alkotóknak, másfelől az őket kísérő pedagógusoknak az alapismeretek megszerzésére.

- Szolnokon először 1998-ban szerveztünk tábort - válaszolt érdeklődésünkre Vörösné Békéssy Klára táborvezető. - Az árvízi időszakokat kihagyva az idei év már a 4. alkalom, hogy megyeszékhelyünk ad otthont a tábornak. Ebben az évben szlovákok, dánok, sőt kameruniak is részt vesznek a műhelymunkákban. A külföldieken kívül 16 magyar csoport érkezik hozzánk egy hétre az ország minden részéből. A sérült embereket tíz műhelyben foglalkoztatjuk hagyományos népi mesterségekre, ezen kívül szórakozató programokat is szerveztünk számukra. A tábor végén színvonalas alkalmi kiállítás nyílik a legszebb munkákból - mondta a táborvezető.
 
Adatvédelmi tájékoztató