Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

A Fogyasztóvédők az idén is ott voltak az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen

5101.07.18. - JNSZMKH Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

 Idén is megrendezték a fiatalok veszélyhelyzetekre való felkészítését segítő Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt. A megyei döntőnek a Szolnoki Turisztikai és Szabadidő Központ adott helyet.A Fogyasztóvédők az idén is ott voltak az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen
A hagyományos megmérettetésen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége is képviseltette magát. A játékos vetélkedő során a fiatalok többek között számot adtak a tanév során szerzett fogyasztóvédelmi ismereteikről is. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség munkatársai a verseny 2-es számú állomásán várták a megyei döntőbe jutott általános és középiskolás csapatokat, ahol elméleti és gyakorlati feladatokat kellett megoldaniuk fogyasztóvédelmi témakörben.
A fogyasztóvédelmi állomáson elért eredmények alapján, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség különdíjait Dr. Lipták Gergely adta át a helyezetteknek. Az összesített versenyben végül a jászárokszállásiak (Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének általános és középiskolás csapatai) diadalmaskodtak, így ők képviselhetik megyénket a Győrújbaráton megrendezésre kerülő országos döntőben. Hajrá Jászárokszállás!

 
Adatvédelmi tájékoztató