Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Ha itt a nyár, akkor itt a nyaralás!

9701.07.18. - Martfu.hu

 A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ három település - Rákóczifalva, Martfű, Rákócziújfalu - területén biztosítja szociális és gyermekjóléti szolgáltatásait. Ebben az évben megszervezte a három településen élő, valamely okból hátrányban lévő gyermekek számára a nyári táboroztatás.

A tábor helyszíne Szolnok-Tiszaliget volt a Turisztikai és Szabadidő Központ Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány jóvoltából, az utaztatást intézményünk biztosította. A színes programokkal tarkított tábor minden gyermek számára nagy élmény volt. A gyermekekkel túráztunk, megnéztük a Tisza szépségeit, a gyaloghidat, a sétányt és a Rózsakertet. Ellátogattunk a Bagolyvár Vadasparkba, ahol felejthetetlen élményt nyújtott az állatsimogató. Az időjárás is kedvezett számunkra, a ragyogó napsütésben a felfrissülés és az önfeledt játék reményében csobbantak a gyerekek a strand vizébe. Fergeteges hangulatban zajlott a vetélkedő, csodálatos rajzok születtek a rajzversenyen. Az esti órákban társasjáték, sportolási lehetőség várt a gyerekekre. Mindennaposak voltak a nagy beszélgetések. Örömmel láttuk, hogy ragyogó arcok, kedves mosolyok, hálás tekintetek köszönik meg a sok-sok élményt. Az utolsó napon, alkalmanként sírással küzdve, vidáman emlegettük fel kedves történeteinket. Barátságok szövődtek, és a tábor végére igazi kis közösséggé váltunk.
A tábor teljes költségét támogatóink biztosították, melyét hálás köszönet illeti Őket.
Köszönjük Martfű Város Polgármester Asszonya, Rákócziújfalu Önkormányzat Képviselő-testülete, Henrik Tamás vállalkozó, a Lukács Cipőgyártó Kereskedelmi Kft., a Deszán Kft., Petróczki Imréné vállalkozó, a Stadler Szolnok Kft. anyagi támogatását. Köszönet illeti Gömöri Béla egyéni vállalkozót élelmiszer felajánlásáért, valamint Beke Anita, Beke Linda, Bárándi István, Olasz Sándor és Bodor Zoltánné vállalkozókat.

 
Adatvédelmi tájékoztató