Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Botránymentesen zajlott az EFOTT

2011.07.18. - Szoljon.hu

 Nem is kívánhatott volna tökéletesebb időt, helyszínt és közönséget magának az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), az év legnagyobb hallgatói bulija.
A szolnoki Tiszaligetben töltött egy hét alatt összesen 67 ezer 420 látogató szórakozott és nézte végig a közel háromszáz hazai és külföldi előadó koncertjeit.

- A szolnoki Tiszaliget minden szempontból tökéletes helyszíne volt a 2011. évi EFOTT számára, és ezt a fesztivállátogatók, illetve a fellépők egyaránt megerősítették. Köszönet ezért a házigazda Szolnoki Főiskolának és a vendéglátó városnak, hogy hibátlan körülményeket biztosítottak a rendezvényhez. Az idei EFOTT a fesztivál 35 éves történetének egyik legszebb helyszíne volt, amely látogatói létszáma alapján a tavalyi pécsi-orfűi után a második helyre került - értékelte az elmúlt heti rendezvényt Dajka Zoltán főszervező.
- Bevallom, amikor megtudtuk, hogy mi fogunk szálláshelyet biztosítani a városba érkező több tízezer fiatalnak, rettentően aggódtunk, hogy mit fognak hátrahagyni a több napos buli után. Most, hogy végetért a fesztivál, teljes megnyugvással kijelenthetem, igen kellemesen csalódtunk! - hangsúlyozta érdeklődésünkre Bíró Árpád, a Turisztikai és Szabadidő Központ igazgatója. Elmondta, a felkészült szervezők tapasztalata és rutinja, az általuk szolgáltatott infrastruktúra, valamint a fesztivál látogatóinak kultúráltsága kellett ahhoz, hogy a szabadidő központ problémamentesnek értékelheti az EFOTT szolnoki „kirándulását”. - Sem a környezetben, sem a faházakban nem esett kár, sőt, a szervezők a hulladékok összegyűjtéséről és elszállításáról is gondoskodtak, így hétfőn akadálytalanul fogadhattuk területünkön a kutyás tábor lakóit - jelezte Bíró Árpád, hogy elégedett volt az EFOTT szervezőivel.

A Liget Termálstrand és Élményfürdőt üzemeltető VCSM Zrt. műszaki igazgatója, Magyar Péterné sem tudott negatív szenzációval szolgálni a fesztivállal kapcsolatban. Mint ismeretes, a rekkenő hőségben a tiszaligeti strandon fürdőzhettek a kánikulától és a szórakozástól megfáradt egyetemisták és főiskolások: - Mi tagadás, mi is aggodalommal vártuk az EFOTT-os vendégforgalmat, de a fiatalok megleptek bennünket azzal, hogy sem kárt, sem botrányt nem okoztak a létesítmény területén. A fesztivál ideje alatt szombaton látogatott el a legtöbb vendég a fürdőnkbe, akkor 4 ezer 466-an váltottak belépőt - tette hozzá.

 
Adatvédelmi tájékoztató