Élménysziget Akadálymentes honlap
Facebook Profil
Értesüljön Ön is elsőként legújabb ajánlatainkról a FACEBOOK-on.
Jelölje be ismerősnek a következő profilt:
"Turisztikai És Szabadidő Központ"
Paintball

PAINTBALL

Csapatépítésre, osztálykirándulásra, táborozókra optimalizálva.

Tiszaliget élménysziget! (EFOP-1.2.12-17-2017-00002) projekt honlap megtekintéséhez kattintson ide.
Megjelent! Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 20 éve
Megtekintéshez kattintson ide
« Vissza

Ma nyitja kapuit az EFOTT!

501.07.18. - Kultography.hu

 Több mint háromszáz fellépővel és nyolc helyszínnel várja ma délutántól a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 14:00 órától nyitja kapuit. A 0. napon olyan sztárok lépnek színpadra, mint a világhírű Haddaway-jel kiegészült Smile Rock Circus vagy Ganxsta Zolee és a Kartel.
Ma délután benépesül a szolnoki Tiszaliget, megtelik sátorral a Turisztikai és Szabadidő Központ, megnyílik hazánk legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT. Az őrület már ma, azaz a 0. napon elkezdődik Gönczi Gáborék show-jával. A Smile Rock Circus egy igazi világsztárral és a hazai zenei élet nagyágyúival lép fel. A djuice U26 színpadán megfordul ma a „What is Love” örökifjú előadója, Haddaway, továbbá Kovács Kati, Fluor Tomi, Vastag Csaba, Király L. Norbi és az Animal Cannibals. Az estét a továbbiakban Ganxsta Zolee és a Kartel pörgeti fel.
A további napokon a legnagyobb hazai előadók lépnek fel, csak néhány név a teljesség igénye nélkül: Quimby, Tankcsapda, Republic, Kiscsillag, Ladánybene 27, Vad Fruttik és a Mystery Gang. Ráadásként pedig egy igazi világsztár, az angol Apollo 440 is a „húrok közé csap.”
A Szolnokra való lejutást a MÁV megerősített vonalakkal segíti, a vasútállomásról pedig buszjáratok indulnak a tiszaligeti helyszín felé. Az első naptól a Liget Termálstrand és élményfürdő is várja a hűsölni vágyó fesztiválozókat, a vendéglátó egységekben pedig hallgatóbarát árakkal készülnek. A rendezvény főtámogatója, a djuice is külön programokkal: tehetségkutató versennyel, csocsóbajnoksággal, U26 Vitaszínházzal és média workshop-pal készül.

 
Adatvédelmi tájékoztató